İnşaat Deryası Dergisi / Röportaj

İnşaat Deryası Dergisi / Röportaj

İnşaat Deryası Dergisi / Röportaj

Vestel Ticaret A.Ş / Online & Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Güler

 

1. Vestel Proje Ortağım Nedir? Hedef kitlesi kimdir?

Vestel Proje Ortağım, Zorlu Holding’in gücü ve yerli Vestel teknolojisinin el ele vermesiyle ortaya çıkan, yenilikçi ve hemen her sektöre çözüm üretebilen bir yapıdır. Vestel teknolojisini ülkemizdeki tüm kurumların kullanımına sunuyoruz.

 

Vestel Proje Ortağım, Vestel kurumsal bünyesinde bulunan LED Aydınlatma, İklimlendirme, Otel & İnşaat Projeleri ve Dijital Ekran Çözümleri’nin 2018 yılında tek bir çatı altında birleşmesiyle oluştu.  Vestel Proje Ortağım olarak alanında uzman ekiplerimizle turizm, sağlık, kamu kuruluşlarına, inşaat sektörüne anahtar teslim hizmet veriyoruz. VPO çatısı altındaki Stratejik Proje Geliştirme ekibimiz özel projelerin yönetimi ve gelişmesinde yer alıyor. Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, Batarya, Elektronik kart, otomotiv aydınlatma ve araç içi ekranları gibi ürünlerin olduğu projeler bu ekip tarafından yönetiliyor.



2. Vestel Proje ortağım ile sunduğunuz çözümler/hizmetler/ürünler nelerdir? Projelerle ne tür ortak çalışmalar yapıyorsunuz?

Vestel Proje Ortağım ile LED aydınlatma, televizyon, beyaz eşya, ankastre, dijital çözümler ve iklimlendirme alanlarında profesyonel çözümler sunuyoruz. Kamu ve özel sektör projelerinin en yüksek teknolojiye ulaşması için tasarım aşamasından başlayarak tüm ihtiyaçlara en uygun anahtar teslim çözümü sunuyoruz.

Vestel olarak, Akıllı Hayat 2030 vizyonumuz çerçevesinde sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımla daima kendini geliştirerek daha az enerji ve su tüketen, gıda israfını önleyen ürünler sunmaya devam ediyoruz. İklimlendirme alanında da enerji verimliliği yüksek cihazlarla hem müşterilerin işletme maliyetlerini düşürüyor hem de çevreci çözümler sunuyoruz. Bireysel A+, A++, A+++ klimaların yanı sıra VRF klima sistemlerinde de verimlilik değerlerini sürekli artırmaya yönelik hedeflerini yeni V6 serisi ile hayata geçirerek, COP değeri 5,5 seviyesine çıkan ürünler ile enerji verimliliği konusunda avantaj sağlıyoruz. Yüksek kapasite değerlerimizle de müşterilerimize büyük avantajlar sunmayı sürdürüyoruz.  Bu avantajları hemen her sektörün kullanımına sunuyoruz. İnşaat projelerine toptan sunduğumuz bütüncül çözümlerle süreçlerin kesintisiz ilerlemesine destek oluyor, “anahtar teslim” hizmet veriyoruz. Vestel Proje Ortağım; kurumsal müşterilerinin ihtiyaçları, mevcut problemleri ve isteklerini en hızlı ve doğru şekilde analiz ederek eğitimden ulaşıma, endüstriden eğlence merkezine kadar toplumsal yaşamın her alanında hizmete sunduğu inovatif ürünlerle sonuç odaklı ve etkili çözümler sağlıyor. Diğer taraftan Vestel, otel projeleri için çok tercih edilen güçlü bir marka. Vestel olarak otellere, TV, ankastre, aydınlatma ve iklimlendirme ürün gruplarının tümünde çözümler sunuyoruz ve bu marka gücünü de tüm ürünlerimizde kullanıyoruz. Vestel olarak otellere enerji tasarrufu için LED aydınlatma alanında da ürünler sunuyoruz. LED aydınlatma ürünlerimiz uzun ömürleri ve şık tasarımları ile her müşterimizin talebini karşılayabilecek şekilde tasarlanıyor.  Vela Etanj ile kapalı, Sardes ile de açık alanlarda yüksek verimlilikle aydınlatma sağlıyoruz. Enerji sarfiyatının önemli kalemlerinden aydınlatma alanında müşterilerimize büyük ölçüde enerji tasarrufu imkanı sağlıyoruz. 



3. Vestel Proje Ortağım ile çalışmak isteyen yatırımcı için nasıl bir süreç işliyor. Projelerin hangi aşamasında anlaşma sağlaması gerekiyor? Siz projenin hangi süreçlerinde yer alıyorsunuz?

Öncelikle iş birliği yapacağımız kurumun ihtiyaçlarını doğru anlayabilmek için bir keşif turu düzenliyoruz. Belirlenen ihtiyaçlar dahilinde kuruma özel ürün tasarımı aşamasına geçiyoruz. Bir sonraki aşama olan projelendirme aşamasında ise proje için en uygun ürünleri seçerek projelendirme aşamasını bitiriyoruz. Şekillenen proje için proje yatırım maliyetleri özelinde esnek ve çeşitli ödeme alternatifleri sunuyoruz. Uygulama kısmında ise alanında uzman ekibimizle projeyi hayata geçiriyoruz. Projenin gerçekleşmesi sonrasında satış sonrası hizmetimizi sürdürüyor, proje ortağımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. Bu şekilde projelerin öncesi, sırası ve sonrasında tüm etaplarında yer alıyoruz. Bunun yanında ödeme süreçlerinde de proje ortaklarımızın yanında yer alıyoruz.

 

4. Proje ortağım inşaatçıların projelerine nasıl bir değer katıyor? İnşaatçılar Vestel Proje Ortağım’ı tercih ettiğinde ne avantaj sağlıyor?

Vestel Proje Ortağım inşaat projelerinde geniş ürün yelpazesiyle projenin ihtiyaçlarına uygun anahtar çözümler sunuyor. Bu haliyle proje yöneticilerinin tek tek her ihtiyaca yönelik ürün aramasına gerek kalmıyor. Tek elden ürün tasarımı, projelendirme ve uygulama çözümümüzle proje ortaklarımızın yanında oluyoruz. Bunun yanında finansal çözümlerimiz ve satış sonrası hizmet çözümümüzle inşaat projelerine destek oluyoruz.

 

5. Bugüne kadar kaç projede tercih edildiniz? İlerleyen dönemler için hedefleriniz neler?

 

Bugüne kadar inşaat, eğitim kurumu, sanayi, fabrika, hastane, OSB, restoran, otel, kurumsal ofis, AVM ve mağaza, spor tesisi, müze ve kütüphane projesi gibi yüzlerce projede yer aldık.

 

“Vestel’le Olur Neden Olmasın” marka stratejimiz kapsamında günün ihtiyaçları ve müşteri beklentilerine yönelik çözümler geliştiriyor, Vestel teknolojsini ihtiyaç duyulan her noktaya ulaştırıyoruz. Pandemi döneminde aşı dolabı ve UV-C filtre çözümleri, elektrikli araçların yaygınlaşması ile ise şarj istasyonu ve batarya ürünler geliştirdik. Tüm bu örnekler olmaz denileni yaptığımızı ve yeni ihtiyaçlara yönelik ürün ve çözüm geliştirmek için teknolojimizle her an hazır olduğumuzun birer göstergesi.

 

;