Vestel Proje Ortağım'ın Çözümleri Ödül Getiriyor

Vestel Proje Ortağım'ın Çözümleri Ödül Getiriyor

Vestel Proje Ortağım'ın Çözümleri Ödül Getiriyor

logosecond
Hayatı kolaylaştıran ürün ve hizmetleriyle göz dolduran Vestel Proje Ortağım’ın dijital çözümleri, Memorial Sağlık Grubu’nu ödülle buluşturdu.

Aydınlatma, televizyon, beyaz eşya, ankastre, dijital çözümler ve iklimlendirme alanlarında profesyonel çözümler geliştiren Vestel Proje Ortağım, Memorial Sağlık Grubu’nun Bahçelievler Hastanesi’nde gerçekleştirildiği “Dijital Hasta Odası Bilgilendirme Sistemi” ile Müşteri Deneyimi Arenası’nın dijital kategorisinde ödüle layık görüldü. Yarışmada, Memorial Sağlık Grubu Bahçelievler Hastanesi’nde uygulamaya alınan Dijital Bilgilendirme ve Vestel Proje Ortağım tarafından geliştirilen Dijital Hasta Odası Bilgilendirme Uygulaması’nı (IPTV) jürinin değerlendirmesine sundu. Ödüle değer bulunan Dijital Hasta Odası Bilgilendirme Uygulaması, yatan hastaların hastanede kaldıkları süre boyunca her türlü bilgiye ulaşmasını sağlıyor. Hastanenin hasta takibi yapmasını da kolaylaştıran sistem, yataklı hasta takibi, dijital hasta donanımı kontrollü, hastaya dair bilgi akışı ve davranış analizi bilgilerinin depolamasına da yardımcı oluyor.


Hastaya dair her türlü bilgiye Vestel TV ekranlarında ulaşabiliyor.
Hastalar, kumanda yardımıyla odalarında bulunan Vestel TV ekranları üzerinden siteme ulaşabiliyor. Hastane misafirleri TV’yi açtıklarında karşılarına çıkan ana ekrandan televizyon kanallarının yanı sıra tedavi planına, eğitim videolarına, bilgi ve talep ekranlarına kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca sistem üzerinden yatış süreci boyunca hastanın bakım ve takibini yürütecek olan ekip ile ilgili bilgiere de anında erişilebiliyor. Ayrıca hastane misafirleri, hastası oldukları bölüme özel seçilmiş video ve bilgilendirme içeriklerine de Memorial TV ekranlarından ulaşabiliyor. Ek olarak diyet ve medikal bakım planı da Tedavi Planı ekranlarından günlük olarak takip edebiliyor.

Hastaya dair her türlü bilgi depolanabiliyor. 
Bilgi ekranlarından, hasta odalarından verilen hizmetler, ekipman ve aksesuarların özellikleri hakkında bilgi edinilebileceği gibi yatış yapılan hastalara verilecek hizmetlerle ilgili de bilgilendirmeler yer alıyor. Sistemde hastaların tüm bu süreçlerle ilgili talep ve geri bildirimlerini iletebileceği interaktif anket ve sorun bildirim ekranları da bulunuyor.

Bir Hayal Bir Oyun”a Altın Pusula’dan Ödül
Zorlu Holding, “Bir Hayal Bir Oyun” projesiyle 17. Altın Pusula Ödül Töreni’nden ödülle döndü. Altın Pusula kapsamında bu yıl üçüncüsü verilen Alaeddin Asna Kurumsal Sorumlulukta Tutarlılık ve Süreklilik Ödülü, iletişimin birleştirici gücünün simgesi olarak Zorlu Holding’in oldu.

Türkiye Halka İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 17’ıncisi düzenlenen Altın Pusula Ödül Töreni, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Sky Lounge’ta gerçekleştirildi. Ödül töreninde Zorlu Holding. “Bir Hayal Bir Oyun” projesiyle Alâeddin Asna Kurumsal Sorumlulukta Tutarlılık ve Süreklilik Ödülü’ne layık görüldü.


;