Vestel Proje Ortağım ile Hayat Artık Daha Kolay

Vestel Proje Ortağım ile Hayat Artık Daha Kolay

Vestel Proje Ortağım ile Hayat Artık Daha Kolay

“Vestel Proje Ortağım” ile hayat artık daha kolay!
İhtiyaçlara tek elden cevap vererek “müşteri deneyimini” daha iyi yönetmek ve ülkenin tüm kurumlarının en yüksek teknolojiye erişmesini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Vestel Proje Ortağım, iş ortalarına hem zaman hem maliyet avantajı sunuyor.

Vestel, sahip olduğu son teknoloji ile hayatın her alanında nüfuz etmeye devam ediyor. Zorlu Holding’in gücü ve Vestel teknolojisinin el ele vermesiyle hayata geçirilen Vestel Proje Ortağım, mükemmelliği esas alan çözümlerle fark yaratıyor. Vestel Proje Ortağım bünyesinde aydınlatma, televizyon, beyaz eşya, ankastre, dijital çözümler ve iklimlendirme alanlarında, farklı konularda uzmanlaşmış pek çok ekiple birlikte, hayatı kolaylaştıran çözümler üretiliyor. Sunduğu yenilikçi çözümlerle sektöre farklı bir soluk kazandıran Vestel Proje Ortağım projesine dair tüm merak edilenleri Vestel Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kıvanç Işık’a sorduk. Hem kamu hem de özel sektör projelerinin en yüksek teknolojiye ulaşması amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Işık, “Vestel Proje Ortağım”ı ise “ satarım aşamasında başlayarak, tüm ihtiyaçlara yönelik en uygun anahtar çözümler” olarak nitelendiriyor. 
Vestel Proje Ortağım hangi ihtiyaçtan yola çıkarak oluşturuldu?
Markalar arasındaki rekabette farklılaşabilmenin en önemli parametrelerinden birisi müşteri deneyimidir. Müşteri deneyimini iyi yönetebilmek ve aynı zamanda satış potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebilmek adına Vestel Kurumsal olarak Vestel Proje Ortağım yapılanmamıza hayata geçirdik.
Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına tek elden, merkezi olarak cevap verilebilmesi, farklı ürün gruplarının yaratacağı sinerji ile satış potansiyelinin kaçırılmaması ve müşterilerimizin tek kontak ile iletişime yürütmesinin kolay olacağı fikirlerinden yola çıkarak oluşturduğumuz Vestel Proje Ortağım, sektörde öncü bir yaklaşım sergiliyor. 

Projenin detayları hakkında bilgi alabilir miyiz?
Vestel Kurumsal bünyesinde bulunan LED Aydınlatma, VRF İklimlendirme Sistemleri, Otel & İnşaat Projeleri, Dijital Ekran Çözümleri ve Kamı Satış Müdürlükleri’nin tek bir çatı altında birleşmesiyle oluşan Vestel Proje Ortağım, alanında uzman ekipler ile tüm projelere tek elden profesyonel çözümler sumayı hedefliyor.

aaaa


Vestel Proje Ortağım hizmeti ile kurumsal firmalar ne gibi avantajlar elde edecekler? Nasıl bir fark yaratacaksınız? 
Kurumsal firmalar ve yarımcılar, tek kontak ile Vestel Proje Ortağım’ın tüm ürün gruplarına ve hizmetlerine erişebilme avantajına sahip olacaklar. Bütünselliği amaçlayan Vestel Proje Ortağım, aydınlatma, televizyon, beyaz eşya, ankastre, dijital çözümler ve iklimlendirme alanlarında profesyonel çözümler sunuyor. Vestel Proje Ortağım, ülkemizin tüm kurumlarının ve bireysel projelerin en yüksek teknolojiye ulaşması için, farklı alanlarda uzmanlaşmış pek çok ekiple birlikte en uygun çözümü arayıp buluyor. Vestel Proje Ortağım ile iş ortalarımız hem zaman hem maliyet açısından çok ciddi avantajlar elde etme imkanına sahip oluyorlar. Merkezimizde iş ortağımızı ve ihtiyaçlarına koyarak firmaya özel ürün ve hizmetler üzerinde çalışıyoruz. Öncellikle keşif turu yaparak projenin ihtiyaçlarının tespit ediyor, ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyoruz. En uygun ürünleri, en doğru şekilde projelendirmeye özen gösteriyor, proje yatırım maliyetleri için esnek ve çeşitli ödeme alternatifleri sunuyoruz. Her aşamada olduğu gibi satış sonrasında da kaliteli hizmetlerle farklılaşmaya devam ediyoruz.

Vestel Proje Ortağım hizmetini alan kurumlarla iş birliğiniz servis hizmetlerini de kapsıyor mu?
Vestel Proje Ortağım kanalıyla satılan farklı ürün grupları için ilgili ürün özelinde uzmanlaşmış servisler buluyor. Geniş servis ağı ve alanında uzman ekiplerle anahtar teslimine kadar projelere en doğru teknik hizmeti sunuyoruz. Ürünlerin kullanılmaya başlandığı andan itibaren de yine kendi alanında uzman satış sonrası ekibimizle her an müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz.

Vestel Proje Ortağım hizmetiyle öncelikle hangi sektörlere yönelmeyi planlıyorsunuz?
Türkiye’deki kamu ve tüm özel sektöre hizmet etmek ana hedefimiz. Mevcut ürün ve hizmet altyapımız sayesinde eğitim, sağlık, perakende, HORECA, inşaat gibi çok farklı sektörlerle iş bilirliği yapabilecek durumdayız.

Nasıl bir ekiple yola çıktınızdan da bahseder misiniz? 
Ekibimizde ürün özellerinde derinlemesine teknik bilgiye sahip ve yalnızca belirli ürün gruplarından sorumlu olan teknik satış kadrosu, proje tasarım ekibi ve B2B pazarlama ekibinin bulunması en doğru uygulamanın yapılması ve satış potansiyelinden maksimum fayda sağlanması adına bizi güçlü kılan başlıca etkenler arasında yer alıyor.

Vestel Proje Ortağım olarak Türkiye’nin her bölgesine mi hizmet vereceksiniz?
Proje grubumuzda Türkiye’deki kurumsal firmalara ve tüm bireysel proje müşterilerine hizmet veren bölgesel bazda satış ekiplerimiz mevcut. Bu ekipler ile Türkiye’nin her noktasındaki projelere ulaşıyoruz. 

;