Vestel LED Aydınlatma, 6. Enerji Verimliliği Fuarı’ndaydı

Vestel LED Aydınlatma, 6. Enerji Verimliliği Fuarı’ndaydı

Vestel LED Aydınlatma, 6. Enerji Verimliliği Fuarı’ndaydı

Vestel LED Aydınlatma, 34. Enerji Verimliliği Haftasıçerçevesinde 14-17 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleşen, 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda yer aldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen  fuarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Vestel LED Aydınlatma standını ziyaret ederek yetkililerle LED sokak aydınlatma armatürleri üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda Vestel LED Aydınlatma standında bulunan tasarruflu ürünler, enerji verimliliği alanında çalışan bilim insanlarının, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin de yoğun ilgisini gördü.

6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’ nın ikinci gününde ise “Enerji Çocuk” projesi kapsamında; Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu üyesi 21 farklı ilden 21 çocuk; Vestel LED Aydınlatma standında yetkililerle bir araya geldi. Ayrıca fuarda Vestel LED Aydınlatma standında sergilenen, iç aydınlatma ve mimari aydınlatmada kullanılan farklı güç opsiyonları bulunan LED aydınlatma ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. LED lamba, panel, bar, downlight, wallwasher, bahçe ve sokak aydınlatma armatürleri gibi enerji tasarrufu sağlayan çeşitli ürün grupları ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördü

;