Saint Benoît Lisesi'nde, eğitimde dijital dönüşüm Vestel ile yaşanıyor

Saint Benoît Lisesi'nde, eğitimde dijital dönüşüm Vestel ile yaşanıyor

Saint Benoît Lisesi'nde, eğitimde dijital dönüşüm Vestel ile yaşanıyor

Teknolojinin yerli gururu Vestel, 235 yıla dayanan eğitim mirasına sahip Türkiye’nin en köklü liselerinden Saint Benoît Lisesi’yle, 'eğitimde dijital dönüşüm' kapsamında çok önemli bir anlaşmaya imza attı. Akıllı tahtalar ve bilgilendirme ekranlarıyla interaktif öğrenme sürecini güçlendirecek Vestel ürünleri, eğitimde dijitalleşme sürecinin en büyük destekçisi oluyor. 

 Teknoloji devi Vestel, Türkiye’nin öncü ve yenilikçi eğitim kurumlarından Saint Benoît Lisesi ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Eğitimde dijital dönüşüm kapsamında, Vestel teknolojisini tercih eden Saint Benoît Lisesi, eğitim mirasını Vestel’in yerli teknolojik ürünleriyle güçlendiriyor. Derslerde kullanılacak çerçeveli ve çerçevesiz akıllı tahta, totem ve bilgilendirme ekranı seçimini Vestel teknolojisinden yana kullanan Saint Benoît Lisesi, teknoloji ve eğitim iş birliğinde örnek bir çalışmanın paydaşı oluyor.

 Akıllı tahtalar, interaktif öğrenme ortamında daha hızlı ve kolay öğrenme ortamı sağlarken, tanıtım ve yönlendirme amaçlı kullanan bilgilendirme ekranıysa okul içi iletişimde önemli bir yol gösterici oluyor. Bilgilendirme ekranıyla benzer bir kullanım amacı taşıyan totemler, Saint Benoit Lisesi'nde okul girişi ve ana koridor girişinde okulu tanıtım amacıyla kullanılıyor.

 “Vestel gibi güçlü bir şirketin yanımızda olmasından mutluluk duyuyoruz”

 Bugüne kadar teknolojik üretim ve gelişmiş ürün deneyimiyle, birbirinden farklı pek çok alanda büyük başarılara imza atan Vestel, Saint Benoit Lisesi ile yaptığı anlaşmayla eğitimde ileri teknoloji çağını yakalayacak bir süreci başlatıyor. Saint Benoît Lisesi Okul Müdürü Pierre Gentric ise Vestel ile birlikte çalışmanın öneminin altını çizerek, “235 yıla dayanan tarih ve eğitim mirasına sahip Saint Benoît Lisesi olarak Türkiye'nin teknoloji alanında en büyük üretim ve pazarlama faaliyetlerini

gerçekleştiren Vestel ile güçlerimizi birleştirdik. Vestel gibi güçlü ve prestijli bir şirketin yanımızda olmasından mutluluk duyuyoruz" ifadelerinde bulundu.

;