Vestel, Saint Benoît Lisesi 3. Uluslararası Dijital Bahar Konferansı’nda Ürünlerini Sergiledi

Vestel, Saint Benoît Lisesi 3. Uluslararası Dijital Bahar Konferansı’nda Ürünlerini Sergiledi

Vestel, Saint Benoît Lisesi 3. Uluslararası Dijital Bahar Konferansı’nda Ürünlerini Sergiledi

Vestel, Türkiye'nin en eski ve köklü kurumlarından Saint Benoît Fransız Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı Uluslararası Dijital Bahar Konferansı’nın dijitalleşmesine katkıda bulundu. Eğitimde dijital dönüşüm kapsamında birçok iş birliğine imza atan Vestel, 3. Uluslararası Dijital Bahar Konferası’nda akıllı tahtaları, bilgilendirme ekranları ve totemleriyle yer aldı.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği, Paris’teki Uluslararası Pedagojik Çalışmalar Merkezi (CIEP) ve Fransa Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliğiyle gerçekleşen, Saint Benoit Fransız Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı 3. Uluslararası Dijital Bahar Konferası’nda ürünlerini sergiledi.

Geçtiğimiz dönemde anlamlı bir iş birliğine imza atan iki kurum eğitimde dijital dönüşüm kapsamında Saint Benoît Lisesi, eğitim mirasını Vestel’in yerli teknolojik ürünleriyle güçlendirmişti. Derslerde kullanılan çerçeveli ve çerçevesiz akıllı tahta, totem ve bilgilendirme ekranı seçimini Vestel teknolojisinden yana kullanan Saint Benoît Lisesi,  şimdi de Uluslararası Dijital Bahar Konferansı’nda bu ürünleri kullandı.

İki gün boyunca okulda gerçekleşen konferanslarda katılımcılar Vestel’in etkileşimli LED akıllı tahtalarında sunumlarını gerçekleştirdi. Okul için etkinlik tanıtımı ve yönlendirmeler için de Vestel’in bilgilendirme ekranlarının ve totemlerinin kullanıldığı konferansın sonunda Fransız Sarayı’nda gerçekleşen etkinlikte de yine Vestel’in teknoloji çözümleri tercih edildi.

İnteraktif öğrenme sürecini güçlendirecek Vestel ürünleri, eğitimde dijitalleşme sürecinin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.

3.Uluslararası Dijital Bahar ile ilgili daha fazla bilgiye Saint Benoit Lisesi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

http://www.sb.k12.tr/ozel-saint-benoit-fransiz-lisesi/egitim/egitim-teknolojileri/article/nouvelle-traduction-ntv-met-ses-projecteurs-sur-notre-printemps
 

2

1

;